Sotheby's magazine, 2022-1

120 REALTY ken, vervolgens bij De Lindehof kwam, een ster behaalde en eigenaar werd, serveerde ik altijd de Franse keuken. Ik deed wat andere chefs in andere restaurants ook deden: mooie Franse klassiekers bereiden. Maar na die ster begon ik te twijfelen, ik wilde niet langer doen wat anderen al deden. Ik wilde me onderscheiden en realiseerde me dat de smaken van vroeger, waar ik mee opgegroeid ben en die ik alleen thuis at, juist bijzonder zijn. Dat ze deel uitmaken van wie ik ben en dat het zonde was dat ik er niks mee deed. Zo ben ik langzaam begonnen met steeds meer mijn keuken omgooien. E i g e n s t i j l Kijk, voor mij is koken revolutie voeren. Om je eigen pad te volgen en je eigen stijl te ontwikkelen. Waarom zou ik moeten kiezen als ik het beste van beide werelden kan verenigen? Als kind vond ik het fantastisch als onze hele familie bij elkaar kwam en mensen samen gingen koken, eten en zingen. Dat gevoel van verbinding, gezelligheid en warmte wil ik ook in De Lindehof. Ik ben blij met mijn multiculturele achtergrond en ik verwerk al die geweldige invloeden waar ik mee ben opgegroeid in nieuwe gerechten die de sfeer van vroeger, van familie, gezellig samenzijn en een keuken vol heerlijke geuren, overbrengen. Diversiteit is daarbij heel belangrijk voor me. Iedereen is welkom in De Lindehof en ik ben er doing: cooking the French classics. But that first star made me rethink things. I didn't want to do what everyone else was doing. I wanted to stand out from the crowd and I realised how special the flavours from my past were; how they helped shape who I am and what a shame it would be not to use them. So I slowly started to transform my kitchen. Ow n s t y l e For me, cooking is revolutionary. You can follow your own path and develop your own style. Why would I choose one or the other when I can combine the best of both worlds? As a child I loved it when my whole family got together to cook, eat and sing. I wanted to bring that same feeling of togetherness and warmth to De Lindehof. I’m proud of my multicultural background and I love incorporating all those incredible influences I grew up on into new dishes that capture the spirit of the past, of family, of togetherness and of a kitchen filled with heavenly smells. Diversity is also extremely important to me. Everyone is welcome at De Lindehof. Every day I’m proud to greet a wonderfully diverse range of guests from all walks of life and all parts of the country. C o l o u r f u l m i x I want my guests to step into my world and my story through dishes that feature a colourful

RkJQdWJsaXNoZXIy ODM1NjU=